Ervaringen

Hier staan de ervaringen van mensen die U voor gingen.
U kunt een bericht in het contactformulier achterlaten als u uw ervaring wilt delen.

 

Reiki I  10 & 11 Mei 2010

Bedankt voor deze bijzondere twee dagen. Reiki I cursus. Bedankt voor de vele informatie en ervaringen. N.

Reiki I 19 & 20 April 2010

Deze twee dagen bieden me 2 woorden, dankbaar en verwondering. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren. Dankjewel, voor alles wat je mij gegeven hebt! Liefs G.

Reiki I 19 & 20 April 2010

Bedankt voor het activeren van het geschenk! Het zijn fijne dagen geweest. Dankjewel R.

Reiki I 19 & 20 April 2010

Jacofiene, dank voor deze 2 bijzondere dagen vol met cadeautjes. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Bedankt voor alle informatie dacht dat dit ooit op mijn pad mocht komen, maar nu al zo snel Top! Fijn en succes nog Liefs R.

 Reiki I  17 & 18  Januari 2010

Lieve inspirerende Jacofiene, Onwijs bedankt voor dit verwenweekend. Je bent een lief, attent, stralend persoon. Bedankt voor alle informatie en toevoegingen Liefs A.

Reiki I   17 & 18 Januari 2010

Dankjewel voor deze ervaring: Reiki I cursus. Ben blij met je, Twinkeling'als cadeau. Groet en liefs E.

Reiki I  17 & 18  Januari 2010

Wat een bijzondere ervaring was dit. En wat ben jij een bijzonder mens. Het was voor mij een spiritueel feestje. Het was fijn. Gezellig maar vooral een warme deken. Dikke knuffel E.

 

 

 

Reiki I   25 & 26  Oktober 2009

Dankjewel voor de Reiki I cursus en alle cadeautjes die je mij dit weekend hebt gegeven. Je hebt mij veel kennis laten maken waarvoor ik je hartelijk dank! Warme groet M.

Reiki II  29  & 30 Juli 2009

Bedankt voor cadeau. Zo ervaar ik het. Ik vind het fijn deze ervaring meegemaakt te hebben. Liefs J. 

Reiki II  29 & 30  Juli 2009

Dankjewel voor deze mooie gevarieerde Reiki II cursus. Veel geleerd en veel gevoeld deze dagen  x x x W.

 

 

 

Reiki II  13 & 14 December 2008

We hebben veel geleerd en gelachen. Geen lach therapie nodig. Ik ben veel wijzer geworden na 2 dagen Reiki II. Hopelijk de Reiki III te doen volgend jaar Liefs N.

Reiki II  13 & 14 December 2008

Lieve Jacofiene, Ik heb de 2e graad van Reiki heel fijn ervaren bij je. Zowel de eerste als de tweede dag voelde heel bijzonder. Ik ga graag bij je door voor de 3e graad. Liefs L.

Reiki I    2  & 3 November 2008

Beste Jacofiene, veel geleerd, gezien, ontdekt en gevoeld de afgelopen twee dagen! Tot snel J.

 

 

 

 

 

Reiki I   8 & 9 September 2007

Telkens het plantje water geven, laat het groeien. Dank voor het leren voelen van deze zuivere energie waarmee het groei-proces besprankeld kan worden. Ik wens je nog heel veel stromingen toe!  G. en E.

Reiki I  24  & 25 Juli 2007

Ik ben heel blij dat ik met Reiki in aanraking ben gekomen en dat ik het van jou mocht leren. Ik ben dankbaar dat je mij de gelegenheid hebt gegeven om dit eerder te mogen doen, zodat ik m'n man weer eerder kan helpen. Ik zal zeker bij je terugkomen voor m'n 2e graad als ik zover ben. Hartelijk dank L.