Ervaringen

Hier staan de ervaringen van mensen die U voor gingen.
U kunt een bericht in het contactformulier achterlaten als u uw ervaring wilt delen.

 

Reiki II   5 & 6 Mei 2017                                          

Wat een rijkdom! Zo bijzonder wat ik vandaag heb geleerd en ervaren. Jacofiene: Dankjewel! - C.

Reiki II   24 & 25 Maart 2017 

Wat een feestje om Reiki II te leren. Het was een dag vol liefde, inspiratie en warmte! Bedankt en dikke knuffel J. 

Reiki III a 7 Januari 2017 

Heel erg bedankt voor deze dag. Het werkt ontspannend en versterkend. Iets wat ik nodig heb. Vond het heel leerzaam en het geeft kracht. I.

 

 

 

 

Reiki II 25 Mei & 2 mei 2016 

Een bijzondere ervaring, wat mijzelf meer kracht geeft om er ook mee bezig te zijn! I.

Reiki I   22 & 23 April 2016 

Hallo Jacofiene, wat een fijne dagen waren het!  Reiki I met alle mooie toevoegingen hebben mij nu al veel plezier en energie gebracht. Dankjewel ! Lieve groet C.

Reiki II  1  & 2 Maart 2016 

Lieve Jacofiene, super fijn dat ik ook Reiki II bij je heb mogen leren. Heerlijk om er mee aan de slag te gaan in de toekomst. Het was een leerzame en inspirerende dag. Nu ga ik lekker ontspannen naar huis. Veel succes en plezier met je praktijk. Liefs C.

 

 

 

Reiki I  29 & 30 december 2015 

Lieve Jacofiene, heel hartelijk bedankt voor de inspirerende cursus. Het heeft veel in beweging gezet in mijn leven en ik ervaar het als een verrijking. Nu nog in praktijk brengen. Vond het heel veelzijdig. Hartelijke groet I.

Reiki I   22 & 23 November 2015 

De cursus is mij heel goed bevallen. Ik heb hier heel veel geleerd! Bedankt Jacofiene. R.

Reiki I 22 & 23 November 2015                                                                                       

Op aanraden van een vriendin Reiki I gevolgd. Wat een ervaring! Veel geleerd. Ga ermee aan de slag om nog meer te leren! Dank je wel voor dit leerzame weekend!! Lieve groet M.

Reiki I  24 & 25 Oktober 2015

Wow, wat een indrukwekkende Reiki I cursus. Veel info en gemakkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven! Bedankt dat ik Reiki I cursus mocht volgen en hopelijk in de toekomst Reiki II. Top! Je bent een pracht mens. Bedankt groetjes van S.

Reiki I   7 & 14 Oktober 2015

Beste Jacofiene, bedankt voor je aandacht. Zoals jij de cursus geeft .... met zoveel passie vanuit je hart! De cursus was een verrijking voor de rest van mijn leven dat vandaag opnieuw is begonnen. Lieve groetjes J.

 

 

 

Reiki I   13 & 14 Februari 2013

Dankjewel voor 2 fijne, ontspannen en inspirerende dagen! D. 

Reiki I   7 & 9 September 2012

Lieve Jacofiene, ik heb heel veel plezier gehad in de Reiki I cursus. Hele bijzondere ervaring en heel mooi dat ik het nu zelf kan toepassen. Je hebt de cursus op een hele brede manier uitgelegd en hopelijk volgen er meerdere. Liefs L.

&

Lieve Jacofiene, bedankt voor de 2 inspirerende dagen, ik heb het als zeer prettig ervaren. F.

 

 

 

Reiki II   28 & 30 April 2011

Lieve Jacofiene, wat is het allemaal bijzonder. Blij dat we dit mogen leren. Dankjewel R.

&

Beste Jacofiene, het was een heel bijzondere ervaring. Door jou duidelijke en volledige uitleg en extra handreikingen een waardevolle aanvulling voor mij. Dankjewel B.

Reiki I 18 & 19 April 2011

Hele bijzondere dagen. Was er aan toe, door jou vriendschap heb ik Reiki 2 mogen ontvangen. Dank daar voor. Groet J.

Reiki I   22& 23 Maart 2011

Ik heb deze twee dagen als heel bijzonder ervaren. Boven verwachting! Je hebt mij zoveel verteld en zo duidelijk, dat ik mij geen betere Reiki lerares had kunnen wensen. Dankjewel! Ik vind je een bijzonder mens! Liefs E.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011 

Het was bijzonder om deze twee dagen met jou te beleven. Het is een mooie toevoeging aan mijn Reiki I. Dankjewel hiervoor. Warme groet M.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011

Lieve Jacofiene, Wat doe je dit ongelooflijk goed. Alles is weer tot de puntjes verzorgd. Ik heb het heerlijk gevonden. Bedankt, lieve vooral warme groet. E.

Reiki II  14 & 15 Januari 2011

Weer een bijzondere ervaring rijker! Twee heerlijke, bewuste, ontspannende, lachwekkende dagen! Kus A.